Tuinontwerp Lunteren – Tuinontwerpburo Lunteren

U wilt een nieuw tuinontwerp laten maken en bent woonachtig in Lunteren en omgeving, of u bent gewoon op zoek naar een leuk ontwerp voor uw tuin. Dan bent u bij hoveniersbedrijf Art & Green uit Lunteren aan het juiste adres. U kunt zich op een professionele manier laten adviseren door een team wat over veel vakkennis beschikt. Ons werkgebied bestrijkt de gehele regio Lunteren, Ede, Barneveld en Veenendaal.

Tuinontwerp laten maken

Bij het maken van een tuinontwerp moet u er rekening mee houden dat bijvoorbeeld de sierbestrating functioneel is, maar ook in het geheel van een tuin past. Maar ook het materiaal dat gebruikt wordt bepaald het karakter en de uitstraling van de tuin.

Tijdens een vrijblijvend gesprek geeft u uw wensen aan en wij helpen u daarbij met onze kennis. U geeft aan wat u allemaal wilt terugzien in uw tuin? Denk bijvoorbeeld aan een gazon, vijver, terrassen, speeltoestellen voor de kinderen of een tuinhuis, veranda, buitenkeuken, tuinverlichting, beregening, etc. Bijvoorbeeld het aanleggen van een terras is een zaak die alle aandacht verdient. Het terras moet echt een plek worden waar u kunt genieten van uw tuin en/of van de zon. Wij kijken naar al deze aspecten en maken een mooi tuinontwerp voor u.

Wilt u meer informatie over het laten maken van een tuinontwerp door Art & Green uit Lunteren, neem dan vrijblijvend contact ons op.

Informatie aanvragen