Tuinontwerp Ede – Tuinontwerpburo Ede

U wilt uw tuin laten ontwerpen door een professioneel tuinontwerpburo. Art & Green uit Lunteren is gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste tuinen! Ons werkgebied bestrijkt de gehele regio Lunteren, Ede Barneveld en Veenendaal.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u kenbaar maken wat u van uw nieuwe tuin verwacht en wat uw wensen zijn. Verder nemen wij een kijkje in uw huidige tuin en bespreken we de mogelijkheden wat Art & Green voor u kunt betekenen.

Vakmensen in tuinonderhoud

Art & Green werkt met een team van vakmensen die met veel zorg uw tuin aanleggen. De kwaliteit van de tuinaanleg zorgt ervoor dat het ontwerp het beste tot zijn recht komt, daarom besteedt Art & Green daar extra aandacht aan.

Om ook op langere termijn van uw tuin te kunnen blijven genieten is het noodzakelijk deze goed en kundig te onderhouden. Voor advies en uitvoering van het onderhoud van uw tuin kunt u een beroep doen op onze vakkennis en vakmanschap. Het onderhoud in zijn algemeen kan Art & Green voor u verzorgen op basis van een onderhoudsovereenkomst of op basis van afroep. Zo heeft u in ieder geval geen zorgen meer over uw tuin.

Kies voor voor tuinontwerp Ede, Art & Green uit Lunteren. Neem direct contact op met onze vakmensen en laat u vrijblijvend adviseren.

Informatie aanvragen