Tuinonderhoud Ede

Zoekt u een tuinonderhoud bedrijf de regio Ede? Dan bent u bij Art & Green aan het juiste adres. Wij geven u vakkundig advies op het gebied van tuinonderhoud en tuinontwerp. Ons werkgebied bestrijkt de gehele regio Lunteren, Ede, Barneveld en Veenendaal.

Onderhoud van uw tuin

Om ook op langere termijn van uw tuin te kunnen blijven genieten is het noodzakelijk deze goed en kundig te onderhouden. Voor advies en uitvoering van het onderhoud van uw tuin kunt u een beroep doen op onze vakkennis en vakmanschap. Het tuinonderhoud in zijn algemeen kan Art & Green voor u verzorgen op basis van een onderhoudsovereenkomst, of op basis van afroep.

Het onderhoud van uw tuin kan uit diverse werkzaamheden bestaan, hier een aantal voorbeelden; volledig onderhoud van uw tuin, periodiek onderhoud van uw tuin, winterbeurt en voorjaarsbeurt. Maar ook aanleggen bestrating, boomverzorging, bomen kappen, zagen, snoeien, stobben frezen etc., bodemverbetering, bemesting, aanbrengen teelaarde etc.

Wilt u meer informatie ontvangen over tuinonderhoud en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen