Tuinaanleg Lunteren

Bij Art & Green uit Lunteren bent u aan het juiste adres voor het laten aanleggen van uw nieuwe tuin. Of u nu op zoek bent naar een moderne tuin, landelijke tuin, strakke tuin, stadstuin of design tuin, Wij geven vrijblijvend advies over de beste en mooiste tuinaanleg mogelijkheden. Ons werkgebied bestrijkt de gehele regio Lunteren, Ede, Barneveld en Veenendaal. Voor inspiratie bekijk hier onze reeds uitgevoerde projecten.

Werkwijze tuinaanleg

Wij starten met een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunt u kenbaar maken wat u van uw nieuwe tuin verwacht en wat uw wensen daarin zijn. Verder nemen wij een kijkje in uw huidige tuin en bespreken we de mogelijkheden hoe we uw tuin het beste kunnen ontwerpen en vervolgens aanleggen.

Vervolgens worden de kosten berekend, het ontwerp krijgt een vaste prijs die wordt bepaald naar de grootte van de tuin en de elementen die erin moeten komen. Denk hierbij aan bestrating, tuinhuis, veranda, tuinverlichting, vijver, etc. Wij bekijken alle mogelijkheden samen met u en denken dan ook aan een vergunning aanvragen voor bijvoorbeeld een tuinhuis.

Wilt u meer informatie over tuinaanleg voor uw tuin, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen een afspraak met u maken om de opties te bespreken.

Informatie aanvragen