Bestrating

Aanleg en onderhoud van bestratingen

Wilt u een mooi terras of een mooi looppad laten bestraten met bestrating? Art & Green kan u daarbij helpen! Ons werkgebied bestrijkt de gehele regio Lunteren, Ede, Barneveld en Veenendaal.

Werkwijze aanleggen bestrating

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw terras of oprit te bestraten. Ook is er veel verschil in de soorten bestrating. Het begint bij een goede fundering. Dit is misschien wel belangrijker dan het bestraten zelf. Afhankelijk van de functie en het gebruik van het te bestraten oppervlak wordt bepaald hoe dit verdicht zal gaan worden. Een druk bereden oprit zal een andere verdichting vereisen dan een zonneterras achter in de tuin. Samen met u bespreken wij de opties en bepalen welke manier het beste bij uw tuin past.

Onderhoud bestrating

De schoonheid van uw bestrating staat of valt met het juist leggen en aftrillen ervan, maar dat is niet het enige! Om uw bestrating mooi te houden, dient u onderhoud te plegen. Wij kunnen u vakkundig adviseren op het gebied van onderhoud van uw bestrating. Wilt u geen zorgen over het onderhouden van uw bestrating? Eventueel kunnen wij ook het volledige onderhoud voor u uit handen nemen.

Wenst u meer informatie over de bestrating mogelijkheden of heeft u vragen over onderhoud of ontwerp van uw tuin? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Gerelateerde pagina’s: bestrating Lunterenbestrating Ede

Informatie aanvragen